Bannerbilde

Nyheter!

 • Grundig grunnarbeid i sentrum

  Grundig grunnarbeid i sentrum

  Oppdatert:  5 juni 2019

  Avløpsnettet renoveres i Sandnes sentrum, samtidig som infrastrukturen oppgraderes for å takle et endret klima. Nå skjer det store ting like utenfor det nye rådhuset.

  Les mer
 • Ledig stilling hos Skjæveland!

  Ledig stilling hos Skjæveland!

  Oppdatert:  20 mai 2019

  Det skjer mye i Skjæveland Cementstøperi om dagen og vi søker nå etter en selvstendig og kvalitetsbevisst kalkulasjon- og anbudsleder.

  Les mer
 • Prisjustering 2019

  Prisjustering 2019

  Oppdatert:  23 april 2019

  Skjæveland Cementstøperi justerer opp gjeldende priser, med virkning fra 1. april 2019.

  Les mer
 • Tid for fornying

  Tid for fornying

  Oppdatert:  21 mai 2019

  Tre av Skjævelands sjåfører fikk nylig nye trucker, men først var kjøretøyene en del av utstillingen da Hesselberg flyttet inn i nytt bygg.

  Les mer
 • Mefa samlet bransjen

  Mefa samlet bransjen

  Oppdatert:  21 mai 2019

  Forleden viste Skjæveland frem Alma regnbed, Box Culvert og Fotrør under Maskinentreprenørenes Forbund messe, Mefa, på Forus. Det viktigste er likevel samtalene.

  Les mer
 • Spennende start for Roar Lindland!

  Spennende start for Roar Lindland!

  Oppdatert:  20 mai 2019

  Etter seieren i ProAm-mesterskapet i Porsche Supercup i fjor vurderte Roar Lindland å trappe ned. Takket være mange gode tilbud fra toppteam og gode samarbeidspartnere i Norge, blir det likevel nok en supersesong med både Porsche Mobil1 Supercup og Porsche Carrera Cup Scandinavia for 41-åringen.

  Les mer
 • Her kan nedbør gi glede!

  Her kan nedbør gi glede!

  Oppdatert:  9 april 2019

  Vi har skrevet om Risas Hana-prosjekt tidligere, i artikkelen: Byggefelt med åpne vannveier. Overvannsløsningen er nesten genial, og likevel så enkel. I feltet vil regnvannet bli en trivselsfaktor for barn i alle aldre.

  Les mer
 • Massiv flomforebygging

  Massiv flomforebygging

  Oppdatert:  27 mars 2019

  Det er flatt på Jæren, og det kan regne mye. Nedbør har nok alltid vært til både utfordring og glede i det flate jordbruksområdet. Med økt fortetning, flere tette arealer og forverret klima ble vannet plutselig til fare.

  Les mer
 • Du bruker ikke stilett på nysnø!

  Du bruker ikke stilett på nysnø!

  Oppdatert:  13 mars 2019

  De smiler på Mellemstrands prosjekt på Klepp for tiden. TV- inspeksjonen i begynnelsen av mars bekreftet det alle håpet på; her var Fotrør riktig.

  Les mer
 • Fotrør; raskere, rimeligere og mindre belastning

  Fotrør; raskere, rimeligere og mindre belastning

  Oppdatert:  4 desember 2018

  «–Vi går i dybden», sier entreprenør Mellemstrand AS om seg selv. Det gjør de nå også, i den dype og brede grøfta som etter hvert skjærer seg gjennom dyrket mark fra Grudakanalen i Klepp på Jæren, først vestover og så i en sving mot sør. De monterer nok en ledning for overvann, men denne er annerledes.

  Les mer
 • Forsker på vinterdrift av grunne overvannsløsninger

  Forsker på vinterdrift av grunne overvannsløsninger

  Oppdatert:  16 november 2018

  Skjæveland Gruppen har investert betydelige summer i et testfelt i Sandnes, hvor en blant annet forsker på og dokumentere grunne overvannsløsninger. Nedbør er det nok av på Vestlandet, og resultatene er lovende. Men det er ikke initiativtagerne fornøyd med.

  Les mer
 • Hå forebygger flomskader

  Hå forebygger flomskader

  Oppdatert:  23 oktober 2018

  På grunn av et forverret klima og økte nedbørsmengder graves det gjennom byggefelt på Varhaug i Hå kommune. Kapasiteten på overvannsledningene skal økes.

  Les mer
< >