Bannerbilde

Nyheter!

 • Box Culvert økte kapasiteten

  Box Culvert økte kapasiteten

  Oppdatert:  10 oktober 2019

  På Orstad etablerer Stangeland Maskin AS et nytt boligfelt. Alt overvannet ledes ut i en eksisterende kanal. Det ville ha sprengt kapasiteten på den opprinnelige sirkulære stikkrennen.

  Les mer
 • Mulig prisregulering

  Oppdatert:  4 oktober 2019

  Vi ønsker med dette å informere våre kunder om en mulig prisregulering gjeldende fra 01.01.2020. Dette med bakgrunn i varslede økninger fra våre leverandører, samt økte kostnader generelt.

  Les mer
 • Når himmelens sluser åpner seg

  Når himmelens sluser åpner seg

  Oppdatert:  30 september 2019

  – Vi kan ikke bygge oss ut av problemene, men nye løsninger og nye måter å bygge på kan hjelpe oss å begrense skadene et endret klima fører med seg. Hvis vi ikke gjør det, blir det flere oversvømmelser og flere problemer.

  Les mer
 • Tre kameleoner i sentrum

  Tre kameleoner i sentrum

  Oppdatert:  13 august 2019

  Urban Natur har nylig lansert et værbestandig, varig og stemningsfullt «betongtelt.» Dette er som skapt for behovet i Forsand kommune, som kjøpte tre Kameleoner – i første omgang.

  Les mer
 • Tid for fornying

  Tid for fornying

  Oppdatert:  21 mai 2019

  Tre av Skjævelands sjåfører fikk nylig nye trucker, men først var kjøretøyene en del av utstillingen da Hesselberg flyttet inn i nytt bygg.

  Les mer
 • Spennende start for Roar Lindland!

  Spennende start for Roar Lindland!

  Oppdatert:  20 mai 2019

  Etter seieren i ProAm-mesterskapet i Porsche Supercup i fjor vurderte Roar Lindland å trappe ned. Takket være mange gode tilbud fra toppteam og gode samarbeidspartnere i Norge, blir det likevel nok en supersesong med både Porsche Mobil1 Supercup og Porsche Carrera Cup Scandinavia for 41-åringen.

  Les mer
 • Massiv flomforebygging

  Massiv flomforebygging

  Oppdatert:  27 mars 2019

  Det er flatt på Jæren, og det kan regne mye. Nedbør har nok alltid vært til både utfordring og glede i det flate jordbruksområdet. Med økt fortetning, flere tette arealer og forverret klima ble vannet plutselig til fare.

  Les mer
 • Du bruker ikke stilett på nysnø!

  Du bruker ikke stilett på nysnø!

  Oppdatert:  13 mars 2019

  De smiler på Mellemstrands prosjekt på Klepp for tiden. TV- inspeksjonen i begynnelsen av mars bekreftet det alle håpet på; her var Fotrør riktig.

  Les mer
 • Fotrør; raskere, rimeligere og mindre belastning

  Fotrør; raskere, rimeligere og mindre belastning

  Oppdatert:  4 desember 2018

  «–Vi går i dybden», sier entreprenør Mellemstrand AS om seg selv. Det gjør de nå også, i den dype og brede grøfta som etter hvert skjærer seg gjennom dyrket mark fra Grudakanalen i Klepp på Jæren, først vestover og så i en sving mot sør. De monterer nok en ledning for overvann, men denne er annerledes.

  Les mer
< >