Bannerbilde

Nå setter vi hardt mot hardt

Nå setter vi hardt mot hardt

Basal, en landsdekkende allianse som eies av 19 produsenter og leverandører av VA-produkter i Norge, setter i ukene fremover hardt mot hardt, i en kampanje som viser at store, robuste og sterke betongrør er det eneste som står imot ekstremvær.

Oppdatert:  9 januar 2017

Vi i Skjæveland har i over ti år utviklet og videreutviklet produkter for overvannshåndtering, blant annet ifs-kummer, Qmax Storm og våre Storm kummer. Komplette løsninger for helhetlig overvannshåndtering skaper vi i samarbeid med våre søsterselskap i Skjæveland Gruppen, Multiblokk og Storm Aqua. Som en av Basals største produsenter vil vi delta med ulike aktiviteter i kampanjen. Detaljene avslører vi etter hvert.

Landet over skal over 1000 personer inviteres til informasjonsmøter, og alle Basals eierbedrifter tar del. Årsaken er klar: «Nå gjelder det å sette hardt mot hardt. Klimaendringene er her og været blir våtere og villere. Vårt budskap er at store, robuste og sterke betongrør er det eneste som står imot ekstremvær» sier adm. dir. i Basal, Erik B. Dye. Se her for Basals kampanjepresentasjon.

Avrenningssystemet Qmax Storm og spesialbygd kum på industrifeltet Hermod Teigen i Sandnes.