Bannerbilde

Aktuelt

 • Kunnskapspåfyll gjennom Klimatilpasningsdagene 2022 Les mer

  Kunnskapspåfyll gjennom Klimatilpasningsdagene 2022

  Oppdatert:  19 august 2022

  Er du involvert i planlegging, utforming, prosjektering, etablering eller drift av areal som berøres av overvann, eller på annen måte koblet til temaet overvannsdisponering? Meld deg på Klimatilpasningsdagene 2022, som gjennomføres 20. og 21 september.

 • Skjæveland Gruppen AS Les mer

  Skjæveland Gruppen AS

  Oppdatert:  29 desember 2021

  Industriselskapet Skjæveland Gruppen AS er en betongvareprodusent i Sandnes. Virksomheten utvikler og produserer produkter innen kategoriene Vann og avløp, Infrastruktur, Subsea samt Mur og belegg.

 • Ny dame i ordre og logistikk Les mer

  Ny dame i ordre og logistikk

  Oppdatert:  13 september 2021

  Renathe Madsen tar imot bestillinger, følger opp kunder, bestiller frakt og får ut Multiblokkvarer. Hun har arbeidet i resepsjonen i noen uker og ser ut til å ha full kontroll.

 • Blågrønne Ruten; til å lære av Les mer

  Blågrønne Ruten; til å lære av

  Oppdatert:  19 august 2021

  Ikke mange norske byrom har blitt omtalt, diskutert og beskrevet så mye og så lenge som Ruten i Sandnes. De siste årene har temaet i hovedsak vært ombyggingen, åpningen av Rutenparken og det enestående flotte resultatet.

 • Helle kontrast hos Casa Pedersen Les mer

  Helle kontrast hos Casa Pedersen

  Oppdatert:  6 juli 2021

  Gjennom instgramkontoen Casa_Pedersen deler Sandra Pedersen alt fra interiør til sminke, klær og hage. Nylig publiserte hun bilder fra uterommet sitt, og skriver ENDELIG!

 • Skjæveland, Multiblokk og jubileumsåret! Les mer

  Skjæveland, Multiblokk og jubileumsåret!

  Oppdatert:  26 april 2021

  Skjæveland Cementstøperi ble etablert i 1946, Multiblokk i 1981. Innovasjon og endringsvilje har preget bedriftene fra første dag – og i jubileumsåret vårt kommer det også til å skje mye.

 • Film: LOD med permeable dekker på ZEB-lab! Les mer

  Film: LOD med permeable dekker på ZEB-lab!

  Oppdatert:  22 mars 2021

  ZEB-laboratoriet, forskingssenteret for bærekraftige bygg og tekniske løsninger, er åpnet. Se Sintefs video om overvannsløsningene og lokal overvannsdisponering (LOD) ved null-utslippsbygget!

 • NYOPPRETTET STILLING SOM ENDRINGSLEDER Les mer

  NYOPPRETTET STILLING SOM ENDRINGSLEDER

  Oppdatert:  5 februar 2021

  Skjæveland Gruppen søker en dyktig og motivert person til vår nyopprettede stilling som Endringsleder. Er stillingen aktuell for deg, eller noen du kjenner?