Bannerbilde

Store format er stilig

Store format er stilig

Store flater er lekkert å se på, superkomfortabelt å gå på og enkle å vedlikeholde. Derfor slår de store hellene vi i Multiblokk har lansert så godt an.

Denne kundens uteområdet inkludert et stort, sørvendt atrium. Der vurderte de flere produkter, før de endte opp med Stretto Roma heller i 80x40 format, tilpasset det store arealet. Den store flaten er brutt opp med bed og beplantning. Arbeidet er utført av  Øglænd Hage & Anlegg.

Store heller bidrar med et eksklusivt og samlende uttrykk. Få fuger demper den visuelle støyen fordi et areal som er dekket av store heller, virker mer helhetlig. Derfor er det også enklere å møblere et areal som er dekket av store heller.

I tillegg er store betongsteiner vedlikeholdsvennlig. Hvis det kommer ugress, så kommer det i fugene. Jo færre fuger, jo mindre mulighet for ugress.

Se på bildet under. Betongheller passer utmerket i kombinasjon med både belegningsstein og naturstein. Dessuten er de enkle å legge.

Store format passer både i små uterom og i store. I mindre areal bidrar store heller til at uterommet virker større, fordi området inneholder færre forstyrrende element. Her har LK Stein og Hage gjort stein- og gartnerarbeidene.

Liker du uttrykket? Denne hagen er fra 1960-tallet og ble for kort tid siden fullstendig renovert. Flere bilder og gode tips finner du i artikkelen, som ligger her.

Stretto Milano har en coating som gir en helt spesiell, skinnende perle-effekt. Stretto Milano er helsort og skinnende. Stretto Roma er flammet koksgrå. Begge er kontinentale i stil, har store format og kan bestilles i kjøresterk utgave.

Antica Pavullo er lysere og gir et stilrent uttrykk.

Store heller er lekre å se på, og superkomfortable å gå på!

Velg blant alle Multiblokks kvadratiske, rektangulære og sirkelrunde heller.


Den største serien vår er Gangbaneheller. De leveres nå også som permeabelt dekke.

Få og ryddige elementer, og et hagegulv av Gangbaneheller fra Multiblokk, gjør at denne hagen er stilren og lekker. Foto: Frudalen Hageservice AS, som også har utført arbeidet.