Bannerbilde

Tenso med ny inspirasjon

Tenso med ny inspirasjon

Vi lanserte Tenso i vår. Nå oppdager stadig flere forhandlere og anleggsgartnere at med Tenso har de et lovende, nytt produkt.

Tenso Multimur er velegnet til å bygge stilrene utekjøkken, søyler, lavere murer med trevegger oppå, oppbygde blomsterbed og utepeis, med mer.

Bildene i artikkelen er fra en utstilling Stangeland Maskin AS hadde i forbindelse med sin jubileumsfeiring av Stangeland Maskins 60-års jubileum og Nordic Crane Vest som er 40 år i år.

Elementene i Tenso Multimur er elegante, fleksible og lette å arbeide med. I tillegg svarer de på et ønske i tiden, om nye og oppgraderte uttrykk.


Stangeland Maskin AS benyttet Tenso Multimur som dekorasjon og inspirasjon. Visuelt vil det ferdige elementet ha en tiltalende spileeffekt.

Standardsteinen er 30 x 60 cm, med en spilehøyde på 8 cm. Fugen er 1 cm høy og 25 mm dyp. Dette gir en spilemur med dyp kontrast i de skyggelagte fugene.

Elementene kan tørrstables og limes. Det er den enkleste måten å bygge på. Dersom muren må forsterkes, for eksempel når det skal monteres et gjerde på toppen, fylles elementene med betong.


Tenso Multimur har sin egen minikatalog. Den finner du her!