Bannerbilde

Løs Leca; isolerende, drenerende og nesten lett som luft!

Løs Leca; isolerende, drenerende og nesten lett som luft!

Stedlig masse kan være så som så. Derfor har Multiblokk begynt å selge løs Leca beregnet for tilbakefylling.

Bak støttemurer og langs grunnmurer bør massen være mest mulig drenerende. Gode isolasjonsegenskaper er også en fordel.

Multiblokk produserer brukervennlige og solide forskalingsblokker, samt flere betongprodukt beregnet for forblendings- og støttemurer. Massen som fylles inntil murer kan påvirke både kvaliteten og varigheten på disse. Derfor ønsket Rune Egeland, daglig leder i Multiblokk, å forhandle løs Leca.

– Løs Leca er et ypperlig material for tilbakefylling, både rundt grunnmurer og støttemurer. Materialet er det letteste alternativet, og fordi det drenerer så godt, har Leca uovertrufne vinteregenskaper, forklarer han.

En annen fordel ved Leca er den lave vekten. Når en skal arbeide med et produkt over tid, er lav vekt en klar fordel. Multiblokk forhandler Leca i storsekk. Dermed kan produktet også enklere flyttes til byggeplassen. Skal du tilbakefylle i et område som er vanskelig tilgjengelig for gravemaskin, er valget så å si selvklart.

Løs Leca egner seg ved tilbakefylling til murer av Forskalingsblokk, Aneto, Kummemur, splittheller og knekkheller.

Et annet kundevennlig tiltak er lanseringen av Produktkalkulatoren, som kunder og andre fritt kan benytte for å mengdeberegne Forskalingsblokker. Lurer du på hvor mange Forskalingsblokker du trenger til prosjektet ditt kan du gå inn her.

Det ser bra ut, gjør det ikke?Leca egner seg blant annet på grunn av de gode drenerende egenskapene.


Løs Leca er lett å jobbe med, både når produktet skal flyttes på og fylles inntil.  Multiblokk forhandler løs Leca som alternativ tilfyllingsmasse, og selger disse i storsekk. Ta kontakt for mer informasjon og kjøp.

Ved virkelig store prosjekt er det også mulig å blåse inn Leca.