Bannerbilde

Skjævelands fordrøyningsmagasin

Skjævelands fordrøyningsmagasin

Fordrøyningsmagasinene fra Skjæveland Cementstøperi forsinker regnvannet og trygger områdene på en effektivt måte. Fordrøyningsmagasinene våre er driftssikre, kjøresterke og bygger på de anerkjente betongproduktene våre.

Tekst: Inger Anita Merkesdal   
Produkter i denne artikkelen:   Fordrøyningsmagasin standard

Dette fordrøyningsmagasinet fra Skjæveland Cementstøperi ble montert i forbindelse med byggingen av en barnehage. Kombinasjoner av betongrør i DN 1000 til DN 3000 gir robuste og effektive fordrøyningsmagasin på forholdsvis små areal. Rørene kan legges i lang rekke, i flere parallelle rekker, eller i andre former, alt etter hva som er mest hensiktsmessig for hvert enkelt prosjekt.

Nedgravde rør gir kjøresterke fordrøyningsmagasin med god tilgang for slamsuging, og annet drift- og vedlikeholdsarbeid. Oppdriftsproblem ved høy grunnvannsstand er som regel ikke relevant ved bruk av betongrør. Samtidig får en den tryggheten som er forbundet med pålitelige, tette og velutprøvde løsninger. Det foreligger ikke fare for inntrengning av grunnvann i fordrøyningsmagasin som består av betongrør.


Våre fordrøyningsmagasin er basert på standard betongprodukter, i kombinasjon med spesialkonstruksjoner. Ta kontakt for mer informasjon og tilbud.

Nå har vi i tillegg en ny standardisert løsning som ytterligere hever kvaliteten. Les mer om den her: