Bannerbilde

Om Skjæveland

 • Skjæveland Gruppen AS

  Skjæveland Gruppen AS

  Industriselskapet Skjæveland Gruppen AS er en betongvareprodusent i Sandnes. Virksomheten utvikler og produserer produkter innen kategoriene Vann og avløp, Infrastruktur, Subsea samt Mur og belegg.

  Les mer
 • Offentlig forsknings- og utviklingskontrakt

  Offentlig forsknings- og utviklingskontrakt

  Utgangspunktet syntes håpløst: Selg lokalproduserte betongtrykkrør til IVAR til erstatning for en elendig hovedvannledning… av betong! En offentlig forsknings- og utviklingskontrakt førte til dokumentasjon av betongens kvalitet også til vannrør, samt intern kvalitetsheving av betydning.

  Les mer
 • Utfordringer og samspill

  Utfordringer og samspill

  Grunnlaget for etableringen av Skjæveland Cementstøperi var et udekket behov; det var en gang en handlingskraftig, ung mann som trengte brønnringer.

  Les mer
 • Enkel løsning på overvannshåndtering

  Enkel løsning på overvannshåndtering

  Overvann må ledes vekk. Men noen ganger er eksisterende ledninger underdimensjonert, noen ganger blir overvannsledningsnett meget dyrt. Skjæveland Cementstøperis løsning er selvdrenerende kummer.

  Les mer
 • Fra historien; Skjævelands første FoU-prosjekt

  Fra historien; Skjævelands første FoU-prosjekt

  Skjæveland Gruppen er kjent for innovasjon og Skjæveland ble etablert som følge av en produktutvikling og etterspørsel. Men kjenner du historien om IVAR? Vet du hva som var det første store forsknings- og utviklingsprosjektet hos Skjæveland?

  Les mer